Cambridge pentru copii

Cursuri Cambridge pentru copii

centrofis Cambridge pentru copii
Centrul de Studii Interantionale  Centrofis Brasov – organizeaza pregatiri pentru  testele Cambridge, destinate copiilor cu varste intre 7 si 12 ani, pe  trei nivele de dificultate: Starters, Movers si Flyers. Aceste teste recompenseaza eforturile copiilor de a invata limba engleza si reprezinta modul ideal de a-i obisnui cu cerintele unui examen international.

YLE Flyers se situeaza la nivelul A2 pe Scara Comuna Europeana de Referinta pentru Limbi a Consiliului Europei (la aproximativ acelasi nivel cu examenul KET). YLE

Starters si YLE Movers se afla la nivelul A1.

 

De asemenea , organizam pregatiri pentru elevii  care doresc sa  sustina un test de limba engleza Cambridge pentru nivelul A2 si B1 pe Scara Comuna Europeana de Referinta pentru Limbi a Consiliului Europei:

KET (Key English Test) – situat la nivelul A2 . KET testeaza capacitatea de a se  exprima  in situatiile de zi cu zi si este potrivit pentru copiii  de peste 13 ani.

PET (Preliminary English Test) – situat  la nivelul B1.PET este un examen de nivel pre-intermediar, care testeaza abilitatile lingvistice necesare in situatii caracteristice vietii sociale si profesionale, intr-un mediu de limba engleza.

Cursurile se organizeaza pe module de cate 30 de ore

Costul unui modul este de 300 lei

 

Ypu.ro - Promovare site gratuit