Scoala Britanica de Business si Media asigura programe universitare de licenta (primii doi ani in Romania, iar anul final in Marea Britanie sau Danemarca).

Centrul de Studii Internationale

Ce servicii oferim ?

In cadrul Centrului de Studii Internationale – CENTROFIS, functioneaza trei entitati, fiecare cu functii si roluri specifice:

Scoala de Limbi Straine care ofera cursuri de limbi straine si teste internationale de limba engleza si IT.

Scoala Britanica de Business si Media care ofera programe universitare de licenta (primii doi ani in Romania si anul al treilea in UK/ Danemarca).

Centrul de Consiliere si Orientare care ofera suport celor care doresc sa studieze in strainatate, la universitati din UK si UE.

Cursuri de limbi straine

Limba engleza castiga tot mai mult teren  in contextul lumii moderne si al relatiilor internationale, fiind utlizata :

  •  in comunicarea curenta
  • in contexte profesionale ce cer un limbaj strict specializat
  • pentru a deveni profesor de limba engleza 
  • in vederea sustinerii testelor internationale

Limba romana a devenit o necesitate pentru cetatenii straini ce s-au stabilit in Romania, din diverse motive ( un loc de munca, studii, etc.)  si doresc sa se integreze in societatea romaneasca.

Teste internationale de limba engleza si IT

  • echivaleaza testul de admitere la clasele liceale bilingve cu nota 10
  • echivaleaza competentele lingvistice si digitale de la bacalaureat  
  • sunt necesare  pentru admiterea  in programele cu predare in limba engeleza ale universitatilor din tara si strainatate
  • sunt cerute pentru emigrare in Canada, Australia, Marea Britanie

Studii universitare la Centrofis

Programele universitare ale Scolii Britanice de Afaceri si Media sunt acreditate de catre Pearson International, cea mai mare agentie de acreditare din Marea Britanie, cu sediul central la Londra, dar care opereaza in 70 de tari, de pe toate continentele, in special, S.U.A.

La scoala Britanica de Business si Media, din cadrul Centrului de Studii Internationale, urmarim sa cultivam curiozitatea si pasiunea pentru cunoastere si studiu. Promovam invatarea personalizata si tinem cont de potentialul unic al fiecarui student. Sub indrumarea noastra, studentii nostri vor deveni oameni inovatori, care recunosc necesitatile, identifica solutii si se angajeaza in demersuri creative pentru binele umanitatii.

Primii doi ani se studiaza  in Romania, la Brasov si ultimul an  se studiaza in Marea Britanie/Danemarca.

 

 

Studii in strainatate

 Universitatile de inalta clasa,  lunga traditie in invatamantul de excelenta, si flexibilitatea programelor de studiu au contribuit  ca  optiunea de a studia in strainatate sa castige tot mai multi adepti in randurile tinerilor romani.   Studiile in strainatate vor oferi absolventilor calificari academice respectate si pretuite in intreaga lume ce vor deschide portile unor cariere de succes pe plan international.

In cadrul Centrului nostru de Consiliere si orientare educationala , psihologii si specialistii nostri in Stiintele educatiei te  vor consilia  si te vor inscrie gratuit in cadrul programelor de licenta si masterat,  oferite de universitati de inalt prestigiu din Marea Britanie si UE. Asiguram servicii de procesare si traducere a documentelor , servicii de obtinere a imprumuturilor si rezervarea locurilor in caminele studentesti.

 

 

 

CENTROFIS - Centrul de studii superioare

De ce să ne alegi pe noi

Iată trei motive pentru care ar trebui să alegi CENTROFIS Brașov

01/ Servicii profesionale

Programemele noastre se bazeaza in intregime pe conceptele britanice si europene, promavand un invatamant modern, novator, ce incurajeaza invatarea prin descoperire, pragmatic, care are la baza conceptul `learning by doing`, mai precis, invatam facand, astfel tot ceea ce se invata trebuie sa-si gaseasca o aplicabilitate practica

02/ Avem cei mai buni profesori

Profesorii provin atat din mediul academic, dar si din mediul de afaceri, manageri din companii multinationale, avand o vasta experienta si expertiza in domeniul lor. Au o atitudine pozitiva si prietenoasa fata de studenti si tin cont de personalitatea si individualitatea fiecarui student.

03/ Diplomele noastre sunt recunoscute pe plan international,oriunde in lume.

Atat Diploma de licenta obtinuta dupa trei ani ,cat si diplomele pentru programele universitare de scurta durata (2 ani) sunt recunoscute in intreaga lume  si asigura un succes   garantat pentru  obtinerea unui loc de munca.

Certificatele internationale de limba engleza sunt acceptate de catre Ministerul Educatiei, universitati din UK si UE, angajatori de prestigiu si serviciile de emigrare din UK.

Centrul de Studii Internaționale

Termen limită de inscriere

Cursuri de limbi straine -pana in data de 15 a fiecarei luni.
Teste internationale - oricand pentru cele online, cu o luna inainte de data testului data ce va fi anunatata in timp util
Universitati din strainatate: 15 Ianuarie 2021
Scoala Britanica de Afaceri si Media: 15 Septembrie 2020

CENTROFIS - Centrul de Studii Internaționale

Studenti de care suntem mandri

0 +
Ani de experiență
0 +
Elevi mulțumiți
0 +
Profesori
0 +
Săli de învățământ
Centrul de Studii Internaționale

Contactează-ne acum pentru mai multe informații

Adresă: Str. Mihai Viteazul 164, Brașov, România

Telefon: 004-0726 125 016

E-mail: contact@centrofis.ro

Program: Luni - Vineri între orele 09 - 17

Înscrie-te la Newsletter

Ultimele articole publicate pe blog

Folosim cookie pentru analiza traficului pe site. Utilizând acest site, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. OK, Accept Informații