Home Cursuri de limba engleza generala

Cursuri de limba engleza generala

by Centrofis

 

Cursuri de limba engleza generala

Limba engleză (English) este o limba vest germanica avandu-si originile in Anglia si care este in prezent limba materna pentru majoritatea locuitorilor Australiei, Canadei, Commonwealth-ului Caraibian, Irlandei, Noii Zeelande, Regatului Unit si Statelor Unite ale Americii (cunoscute de asemenea drept „Anglosfera”). Este o limba folosita intensiv ca limba secundară sau ca limbă oficiala de-a lungul lumii, in special in tari din Commonwealth precum India, Sri Lanka, Pakistan sau Africa de Sud, precum si in multe organizatii internationale.

Cunoasterea limbii engleze este necesara pentru angajarea in anumite domenii, profesii sau ocupatii. Rezultatul acestei necesitati este ca peste un miliard de oameni din intreaga lume vorbesc engleza macar la un nivel de baza. Engleza este de asemenea una din cele sase limbi oficiale ale Natiunilor Unite.

Cursurile de limba engleza, limba internationala cu o mare raspandire si popularitate, reprezinta un avantaj in obtinerea unui loc de munca in foarte multe domenii de activitate, care presupun comunicarea si documentarea in limba engleza.

CENTROFIS  Brasov ofera o gama larga de cursuri de limba engleza

  • cursuri de engleza generala, pentru orice nivel,

  • cursuri de limba engleza pentru incepatori,

  • cursuri de limba engleza pentru intermediari,

  • cursuri de limba engleza pentru avansati.

Cursurile se bazeaza pe metode interactive, pe o gama variata de vocabular, fiind focalizate pe conversatie. Structurile gramaticale sunt introduse prin texte adecvate fiecarui nivel de studiu. Sunt utilizate tehnologiile moderne de inavatare a limbilor straine (mijloace audio si video).

Linkuri utile:
www.cambridgeenglish.org
www.ielts.org
www.ets.org/toefl
<

 

 

 

Folosim cookie pentru analiza traficului pe site. Utilizând acest site, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. OK, Accept Informații