Home Cursuri de limba romana pentru straini

Cursuri de limba romana pentru straini

by Centrofis

 

Cursuri de limba romana pentru straini

Cursurile se adreseaza cetatenilor straini carora limba romana le este necesara in comunicarea zilnica, contactele profesionale, administrarea treburilor domestice, pe timpul calatoriilor si petrecerii timpului liber in Romania. Cursul se bazeaza pe vocabularul curent si pe intrebuintarile sale cele mai accesibile. De aceea, deseori, sunt indicate si versiunile informale pe care cursantul le poate auzi in jurul sau/si in presa cotidiana.

Avantajele cursului constau in vocabularul accesibil utilizat in contexte de comunicare cotidiana, acordarea unei atentii deosebite constructiilor gramaticale cu o mare frecventa in comunicarea curenta si numarului mare de exercitii pe baza vocabularului nou si a structurilor invatate.

Cursul vine sa intampine necesitatile cursantilor, sa dezvolte si sa consolideze aptitudinile de comunicare in limba romana.

  • este predat in contexte care sa aiba relevanta practica in profesie, afaceri si viata personala;
  • se bazeaza pe un curriculum structurat si planificat sa indeplineasca necesitati individuale si de grup.

Poate fi predat atat individual cat si grupurilor de cursanti din corporatii, bazandu-se pe seminare ce se adreseaza formarii de aptitudini specifice.

Cursuri de câte 30 de ore 4-6 studenti – 200 euro

7-10 studenti- 150 euro

1-5 studenti 20 euro/ora

 

 

Folosim cookie pentru analiza traficului pe site. Utilizând acest site, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. OK, Accept Informații