Scoala Superioara Britanica de Business

Administrarea Afacerilor cu Management

Programul iti dezvoltă abilitățile de conducere legate de luarea deciziilor, rezolvarea problemelor, lucrul în echipă, negocierea și managementul performanței angajaților. Formeaza absolvenți care pot exercita funcții de conducere într-o serie de organizații, inclusiv publice, private și non-profit, si reprezinta o piatră de temelie pentru a accede spre funcțiile din managementul de top. De asemenea, confera o înțelegere a conexiunii dintre managementul strategic,managementul resurselor umane și operațiunile de management.

Managementul Resurselor Umane

Programul de management al resurselor umane se concentrează pe domeniul larg al managementului resurselor umane ,pe politica și practica recrutarii si ocupării forței de muncă, pe relațiile organizationale, psihologia organizațională și analiza organizațională, cu focalizare, atât pe mediul de afaceri britanic, cat și pe cel internațional. Programul este conceput pentru a vă ajuta să intelegeti modul în care resursa umana este manageriata in cadrul organizatiilor.

Deadline înscrieri

15.03.2019


Fatal error: Call to undefined function the_post_navigation() in /home/centro78/public_html/wp-content/themes/education-hub/single.php on line 19