Serviciile oferite de CENTROFIS

Cursuri de limba engleză

Limba engleza castiga tot mai mult teren  in contextul lumii moderne si al relatiilor internationale, fiind utlizata :

  • in comunicarea curenta
  • in contexte profesionale ce cer un limbaj strict specializat
  • pentru a deveni profesor de limba engleza 
  • in vederea sustinerii testelor internationale

Limba romana a devenit o necesitate pentru cetatenii straini ce s-au stabilit in Romania, din diverse motive ( un loc de munca, studii, etc.)  si doresc sa se integreze in societatea romaneasca.

Teste internaționale de limba engleză și IT

  • echivaleaza testul de admitere la clasele liceale bilingve cu nota 10
  • echivaleaza competentele lingvistice si digitale de la bacalaureat  
  • sunt necesare  pentru admiterea  in programele cu predare in limba engeleza ale universitatilor din tara si strainatate
  • sunt cerute pentru emigrare in Canada, Australia, Marea Britanie

Studii universitare la CENTROFIS

studii universitare brasov

Programele universitare ale Scolii Britanice de Afaceri si Media sunt acreditate de catre Pearson International, cea mai mare agentie de acreditare din Marea Britanie, cu sediul central la Londra, dar care opereaza in 70 de tari, de pe toate continentele, in special, S.U.A.
La scoala Britanica de Business si Media, din cadrul Centrului de Studii Internationale, urmarim sa cultivam curiozitatea si pasiunea pentru cunoastere si studiu. Promovam invatarea personalizata si tinem cont de potentialul unic al fiecarui student. Sub indrumarea noastra, studentii nostri vor deveni oameni inovatori, care recunosc necesitatile, identifica solutii si se angajeaza in demersuri creative pentru binele umanitatii.
Primii doi ani se studiaza  in Romania, la Brasov si ultimul an  se studiaza in Marea Britanie/Danemarca.

Studii în străinătate

studii internaționale centrofis

Universitatile de inalta clasa,  lunga traditie in invatamantul de excelenta, si flexibilitatea programelor de studiu au contribuit  ca  optiunea de a studia in strainatate sa castige tot mai multi adepti in randurile tinerilor romani. Studiile in strainatate vor oferi absolventilor calificari academice respectate si pretuite in intreaga lume ce vor deschide portile unor cariere de succes pe plan international.
In cadrul Centrului nostru de Consiliere si orientare educationala , psihologii si specialistii nostri in Stiintele educatiei te  vor consilia  si te vor inscrie gratuit in cadrul programelor de licenta si masterat,  oferite de universitati de inalt prestigiu din Marea Britanie si UE. Asiguram servicii de procesare si traducere a documentelor , servicii de obtinere a imprumuturilor si rezervarea locurilor in caminele studentesti.

Folosim cookie pentru analiza traficului pe site. Utilizând acest site, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. OK, Accept Informații