Scoala Superioara Britanica de Media

Productie media (Jurnalism)

Dacă esti interesat in a informa, educa și bine dispune publicul larg, o carieră în domeniul jurnalismului ti se potriveste cel mai bine. De la învățarea tehnicilor de difuzare prin webcast, stabilirea formatului revistei, crearea de rapoarte video, la abilitățile de scriere a stirilor de ultima ora, vei învăța cum să profiti din plin de tot ceea ce astăzi oferă ,24 de ore din 24, cultura actuala a stirilor.

Productie media (Televiziune)

Acest program de televiziune reprezintă o modalitate placuta și practică de a învăța cum să produci și să realizezi programe de televiziune în direct, dezvoltând, în același timp, competențele necesare in industria media. Vei deveni un specialist experimentat în domeniul media, care va avea o vasta expertiza în inregistrarea sunetului, utilizarea camerelor de filmat ,producerea, prezentarea, regizarea, editarea și scrierea pentru platformele media și cele de televiziune.

Deadline înscrieri

15.03.2019

 


Fatal error: Call to undefined function the_post_navigation() in /home/centro78/public_html/wp-content/themes/education-hub/single.php on line 19