Home Cursuri de limba engleza de specialitate (Drept, Medicina, Afaceri,Turism)

Cursuri de limba engleza de specialitate (Drept, Medicina, Afaceri,Turism)

by Centrofis

Cursuri de engleza medicala, juridica, de afaceri

Cursuri de limba engleza de specialitate

CENTROFIS furnizeaza o gama intreaga de cursuri de engleza de specialitate, necesare in comunicarea din cadrul unor domenii de activitate foarte diverse, utile profesionistilor din aceste domenii pentru a avea acces la cele mai recente publicatii din domeniul respectiv, majoritatea fiind in limba engleza. Totodata, cursurile se constituie ca un suport benefic pentru a interactiona in limba engleza pe teme din domeniul de specialitate: engleza pentru turism, engleza juridica, engleza pentru afaceri si engleza medicala.

Engleza pentru Turism

Acest curs de engleza pentru turism este proiectat in vederea cresterii aptitudinilor cursantilor in domeniul comunicarii profesionale si le ofera o baza solida teoretica si practica pentru a oferi servicii turistice de o inalta calitate.

Cursul este orientat spre variate forme de comunicare si sunt predate expresiile cheie si vocabularul specializat care se utilizeaza in diverse situatii  in industria turistica, oferindu-le cursantilor mijloace  de comunicare eficiente pentru  ca, in mod abil  si cu diplomatie, sa se poata descurca in situatiile zilnice in care interactioneaza in limba engleza in contextele specifice domeniului turistic. Cursantilor li se ofera astfel posibilitatea de a participa la intalniri profesionale, de a scrie rapoarte, de a vorbi in public cu incredere si profesionalism.

Engleza juridica

Se preteaza pentru profesionisti, fie avocati, magistrati, consilieri juridici sau oameni de afaceri, care trebuie sa utilizeze engleza in context juridic, precum si studentilor de la facultatea de drept.

Limbajul juridic este strans legat de conceptele aferente. Prin urmare, engleza juridica prezinta atent conceptele de baza ale dreptului comun, incluzand cadrul constitutional britanic si american. Aceste concepte sunt prezentate in texte ce reprezinta extrase din lucrari de referinta din domeniul dreptului. Alte texte sunt preluate din rapoarte juridice, articole de ziar si documente oficiale. Textele reprezinta un punct de pornire pentru activitati si discutii.

Ultima parte a cursului  este dedicata legislatiei europene, internationale, contractelor care sunt relevante pentru nevoile cursantilor.

Engleza medicala

Cursul se adreseaza medicilor, asistentelor medicale, studentilor in faza clinica a studiilor si tuturor celor care doresc o mai buna cunoastere a medicinei in limba engleza.

Cursul de engleza medicala vine in sprijinul personalului medical in vederea:

  • comunicarii in limba engleza  cu pacientii in timpul consultatiilor, examinarilor, investigatiilor, stabilirii diagnosticului si a tratamentului
  • intelegerii limbajului scris din documentele medicale, revistele si tratatele de specialitate

Limbajul se concentreaza  asupra  expresiilor medicale cheie si a vocabularului medical de specialitate, fiind integrat in exercitii. Acesta acopera o larga varietate de activitati care implica utilizarea vocabularului nou si a structurilor invatate.

Engleza de afaceri

Cursul se adreseaza  economistilor, oamenilor de afaceri, studentilor in business si economie, care au nevoie sa inteleaga si sa exprime conceptele esentiale din domeniul afacerilor. Sunt acoperite cele mai importante arii din  management, productie, marketing, finante si macroeconomie.

Cursul se bazeaza pe texte informative din tratate si reviste din domeniul ecomomic si de afaceri care prezinta concepte din domeniu, cuprind un vocabular bogat si relevant, exercitii bazate pe intelegerea acestui vocabular specializat, teme de dezbatere, interviuri autentice  cu oameni de afaceri si economisti.

 Engleza pentru contabilitate

Engleza pentru contabilitate ii ajuta pe studenti sa dezvolte si sa demonstreze aptitudini de limba engleza in domeniul contabilitatii. Se adreseaza vorbitorilor non-nativi  de limba engleza care lucreaza sau intentioneaza sa lucreze in domeniul contabilitatii, unde trebuie sa foloseasca terminologia si vocabularul  de specialitate la nivelul B2. Obiectivele cursului sunt orientate spre dezvoltarea capacitatii de a intelege si a aplica vocabularul specific, terminologia, abrevierile folosite in general  in domeniul contabilitatii.

Vocabularul va acoperi urmatoarele arii:   1. Descrierea personalului, a rolului si relatiilor in context contabil 2.  Descrierea functiilor si actiunilor (e.g. contabilitate, audit, consiliere) 3. descrierea grupurilor  (e.g. echipa de lucru, personalul/retelele de afaceri) 4. Reguli si regulamente internationale  5. Rapoarte, declaratii si documente: rapoarte financiare (eg balanta, declaratiile de pierderi si profit, rapoarte anuale); documentele interne ale companiei (eg ordine de cumparare, planificarea bugetului, controlul costurilor); software pentru contabiliatate; documentatia auditului; documentatia contabila; documentatia taxelor internationale; documentatia corporatiei  6. corespondenta .

Certificarea  profesorilor  de engleza pentru  afaceri.

Aceasta calificare este o calificare suplimentara pentru profesorii calificati de limba engleza generala.

Candidatii trebuie sa fie: absolventi al caror standard de engleza este echivalent cu al nativilor si care au deja un  certificat international de predare a limbii engleze sau calificarea de profesor de limba engleza. (b)  profesori de limba engleza care au diploma de licenta in domeniu si calificarea pedagogica aferenta, chiar daca nivelul nu este echivalent cu cel al  nativilor.

Obiective: formarea cunostintelor si a abilitatilor  necesare  unui  profesor  de limba engleza pentru domeniul afacerilor, identificarea metodelor eficiente pentru predarea englezei de afaceri, demonstrarea intelegerii conceptelor si practicilor  de afaceri cu care trebuie sa fie familiarizati.

Contactează-ne la numărul de telefon 0726 125 016.  Vom veni in intampinarea cerintelor tale!

 

Folosim cookie pentru analiza traficului pe site. Utilizând acest site, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. OK, Accept Informații