Home Cursuri de limba romana pentru straini

Cursuri de limba romana pentru straini

by Centrofis
Limba romana pentru straini

Limba romana pentru straini, la Brasov

Cursuri de limba romana pentru straini

Cursurile de limba romana pentru straini au inceput sa fie cautate in urma unei afluente de cetateni straini, care i,n ultima perioada, s-au stabilit in tara noastra .  Motivele sunt variate de la cele  profesionale, obtinerea unui loc  de munca pe teritoriul Roamaniei, deschiderea unor afaceri, studii, pana  la  intemeierea unei familii.

In acest fel, limba romana devine cel mai important mijloc de integrare sociala si familiala.

Centrul nostru a pregatit , cursanti din diverse tari: Italia, Belgia, Spania, SUA, Grecia, Maroc, Pakistan, cu o rata mare de succes.

Cui se adreseaza cursurile de limba romana?

Cursurile se adreseaza cetatenilor straini carora limba romana le este necesara in comunicarea zilnica, contactele profesionale, administrarea treburilor domestice, pe timpul calatoriilor si petrecerii timpului liber in Romania. Cursul se bazeaza pe vocabularul curent si pe intrebuintarile sale cele mai accesibile. De aceea, deseori, sunt indicate si versiunile informale pe care cursantul le poate auzi in jurul sau/si in presa cotidiana.

Prin ce se caracterizeaza aceste cursuri de limba romana ?

Avantajele cursului constau in vocabularul accesibil utilizat in contexte de comunicare cotidiana. Se acorda o  atentie deosebita constructiilor gramaticale cu o mare frecventa in comunicarea curenta si numarului mare de exercitii, pe baza vocabularului nou si a structurilor invatate.

Cursul vine sa intampine necesitatile cursantilor, sa dezvolte si sa consolideze aptitudinile de comunicare in limba romana.

  • este predat in contexte care sa aiba relevanta practica in profesie, afaceri si viata personala;
  • se bazeaza pe un curriculum structurat si planificat sa indeplineasca necesitati individuale si de grup.

Poate fi predat atat individual cat si grupurilor de cursanti din corporatii, bazandu-se pe seminare ce se adreseaza formarii de aptitudini specifice.

Costurile aferente cursurilor de limba romana

Cursuri de câte 30 de ore 4-6 studenti – 200 euro

7-10 studenti- 150 euro

1-5 studenti 20 euro/ora

Contacati-ne pentru un curs de limba  romana , iar succesul va este garantat!  Sunati numărul de telefon 0726 125 016, iar cineva va fi acolo pentru a va ajuta!

 

 

Folosim cookie pentru analiza traficului pe site. Utilizând acest site, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. OK, Accept Informații