Home Cursuri pentru predarea limbii engleze

Cursuri pentru predarea limbii engleze

by Centrofis

 

Cursuri pentru predarea limbii engleze

Cursuri pentru predarea limbii engleze

Cursuri pentru predarea limbii engleze

 

Cursurile pentru predarea limbii engleze – TEFL  -parteneriat cu Bridge TEFL

Cursurile pentru predarea limbii engleze – TEFL sunt predate de catre Centrofis in parteneriat cu Bridge TEFL, un departamanet al Bridge-Linguatec, lider cu peste 20 de ani de experienta in pregatirea viitorilor profesori de limba engleza din scolile de limbi straine din intreaga lume si cel mai mare furnizor de asemenea programe din Statele Unite ale Americii. Bridge Linguatec este acreditat de catre ACCET (Consiliul pentru Acreditarea Educatiei Continue), agentie de acreditare pentru invatamantul superior si programe de training, recunoscuta de catre Departamentul Educatiei din Statele Unite ale Americii. Aceasta acreditare confirma inalta calitate a programelor TEFL oferite de catre noi.

Certificarea TEFL

Toti absolventii cursului primesc un certificat oficial TEFL care indica numele absolventului, titlul cursului, numarul de ore de curs si data absolvirii. Fiecare certificat are inscriptionat numarul unic pentru a proteja autenticitatea certificatului. Folosind sistemul de verificare online, absolventii si potentialii angajatori pot introduce numarul certificatului pentru a obtine confirmarea calificarii, informatii despre curs si date despre performanta absolventului. Se furnizeaza certificate cu apostila si holograma pentru autentificare.

Acreditarea Cursului TEFL

Majoritatea institutiilor din strainatate prefera ca profesorii de limba engleza, pe langa diploma universitara, sa prezinte un certificate TEFL. Avand un certificat CELTA sau TEFL in CV, va cresc sansele sa fiti angajati in scoli foarte bune, cu un salariu mult mai mare.

Una dintre cele mai bune modalitati de a verifica faptul ca te inscrii la un curs TEFL de valoare este sa verifici daca acel curs este acreditat de catre o agentie de acreditare de mare reputatie. Vizualizati in acest scop pagina de acreditare ACCET Accreditation .

Pentru a va inscrie la un curs TEFL este necesar sa aveti cel putin 18 ani.

Pentru a alege cursul care vi se potriveste, va rog sa dati click aici!

Pentru detalii si inscrieri, sunati la numărul de telefon 0726 125 016. Suntem aici pentru a va ajuta!

 

 

 

Folosim cookie pentru analiza traficului pe site. Utilizând acest site, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. OK, Accept Informații