Home Studiaza la Universitati din Franta ! Te vom sprijini !

Studiaza la Universitati din Franta ! Te vom sprijini !

by Centrofis
Universitati Franta-Scoala de afaceri Burgundy

Scoala de Afaceri Burgundy

Universitati Franta

Franta

Franta este un stat membru al Uniunii Europene, localizat in regiunea de vest cu o serie de teritorii si insule situate pe alte continente.

Este cel mai mare stat ca suprafata din Uniunea Europeana si al treilea din Europa dupa Rusia si Ucraina.

Franta a fost o mare putere de-a lungul secolelor cu o puternica influenta economica, culturala, militara si politica.

Franta este o tara dezvoltata si este a cincea mare economie in ceea ce priveste produsul intern brut nominal si a opta in ceea ce priveste paritatea puterii de cumparare.

Este cea mai vizitata tara din lume. Franta este una din cele mai putin scumpe tari din Europa. Este o tara minunata cu oameni deschisi si primitori.

Mai multe informatii despre studying in France.

Educatia universitara in Franta

Cele 83 de universitati publice din Franta sunt finantate de catre guvernul national care coordoneaza si acordarea diplomelor nationale conferite de catre universitati. Acest sistem permite universitatilor sa ofere o excelenta educatie la un pret rezonabil. Universitatile franceze sunt comprehensive oferind educatie in toate domeniile. Universitatile inscriu in jur de 80% dintre absolventii de liceu din Franta. 10% din inscrieri sunt reprezentate de studenti internationali.

Cheltuieli

Educatie

Taxele anuale sut hotarate prin lege:

€183 pentru programele de licenta
€254 pentru programele de master

Cazarea: 200€ – 300€ pe luna. Chiria poate ajunge pana 450€ pentru camera privata mobilata. Studentii trebuie sa plateasca un depozit in valoare a doua chirii.

Minimum pentru plata chiriei este de 150 euro pentru o camera simpla si ajunge pana la 366 euro la un apartament pentru un cuplu.  

Transport/calatorii: 100€ – 380€ pe luna.

Mancare si nevoi personale: 140€ – 260€ pe luna

Locuri de munca.

A gasi un job este destul de dificil pentru un student international,  mai ales, daca nu cunoaste limba franceza. Studentii din Uniunea Europeana pot lucra in timp ce studiaza in Franta. Cardul de rezidenta pe care scrie student, le permite studentilor din alte tari sa lucreze in Franta fara sa mai fie nevoie de autorizatie. Studentii pot lucra maximum 964 de ore pe an.

Parteneriat cu Dream Group:
Inscrierea la urmatoarele universitati franceze, prin Centrofis, este gratuita:
  • La Rochelle Business School
  • Burgundy School of Business

Contactează-ne la numărul de telefon 0726 125 016!  Vom veni in intampinarea cerintelor tale!

Folosim cookie pentru analiza traficului pe site. Utilizând acest site, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. OK, Accept Informații