Home Studiaza la Universitati din Marea Britanie (UK) ! Te vom sprijini!

Studiaza la Universitati din Marea Britanie (UK) ! Te vom sprijini!

by Centrofis

Universitati Uk- UWE BristolUniversitatea UWE Bristol

Despre Marea Britanie

Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord (UK) este format din patru tari: Anglia, Scotia, Tara Galilor si Irlanda  de Nord.

Regatul Unit este o forta politica si economica majora la nivel mondial, cu o economie  care este a cincea din lume si a doua din Europa. Trecutul colonialist al Marii Britanii a expus tara unor multitudini de influente internationale, ajutand la crearea unei societati multiculturale.

Universitatile  din  Marea Britanie(UK)

Sute de mii de studenti internationali studiaza in Marea Britanie in fiecare an, facand ca optiunea de a studia in Marea Britanie sa se afle pe locul al doilea in randul optiunilor studentilor, dupa Statele Unite ale Americii. Cu o lunga traditie in invatamantul de excelenta, universitatile de inalta clasa, precum si flexibilitatea, face ca Marea Britanie sa poata sa ofere mult studentilor internationali. Studiile in Uk vor oferi absolventilor calificari academice respectate si pretuite in intreaga lume.

Finantarea studiilor in Marea Britanie 

Pe langa economiile si sprijinul parintilor, burse, joburi pentru studenti, iti poti finanta studiile in UK facand un imprumut pentru studenti.

Returnarea imprumutului se va face dupa terminarea studiilor, numai daca vei depasi plafonul de salariu stabilit pentru tara in care locuiesti in acel moment (9% din ceea ce depaseste minimul de castig trebuie platit lunar)

Mai multe informatii : www.direct.gov.uk

 De ce sa studiezi in Marea Britanie?

1.     Excelenta academica – calitatea si standardele invatamantului superior care combina  cele mai bune elemente ale traditiei si modernitatii.

2.     Recunoastere mondiala – calitatea educatiei britanice este recunoscuta in intreaga lume de catre angajatori, universitati si guverne. In obtinerea unui loc de munca va fi cel mai puternic argument in favoarea ta.

3.     Taxele – Taxele de studiu in Statele Unite ajung la 25000 de dolari pe an, in timp cele din Marea Britanie sunt intre 6000 si 9000 de lire pe an. Programele de masterat sunt mai scurte decat in alte tari (unele dureaza 1 an).

4.    Imbunatatirea limbii engleze – Studiul in Marea Britanie iti va oferi sansa de a-ti imbunatati limba engleza care este limba afacerilor, stiintei si a tehnologiei

5.    Experienta de a trai in UK – O tara multiculturala ofera o puternica cultura traditionala, dar si una diversa oricarui student international.

6.   Educatia internationala – Marea Britanie din totdeauna a fost ospitaliera cu studentii din intreaga lume. Universitatile sunt obisnuite sa se ingrijeasca pentru a oferi conditii bune studentilor din afara Marii Britanii si au servicii de sprijin si retele sociale in campus.

Citeste mai mult:

http://uk.internationalstudent.com

http://www.ukcisa.org.uk

Inscrierea la urmatoarele universitati britanice, prin Centrofis, este gratuita:

  • Teesside University
  • University of the West of England Bristol
  • University for Creative Arts
  • Cantebury Christ Church University

Parteneriat cu Dream Group

Contactează-ne la numărul de telefon 0726 125 016!  Vom veni in intampinarea cerintelor tale!

Folosim cookie pentru analiza traficului pe site. Utilizând acest site, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. OK, Accept Informații