Home Mass Media-Jurnalism-Studii universitare

Mass Media-Jurnalism-Studii universitare

by Centrofis
Mass Media- Jurnalism

Mass Media- Jurnalism- Studii universitare

Mass Media-Jurnalism

Mass Media-Jurnalism este programul ideal dacă esti interesat in a informa, educa și bine dispune publicul larg, o carieră în domeniul jurnalismului ti se potriveste cel mai bine. De la învățarea tehnicilor de difuzare prin webcast, stabilirea formatului revistei, crearea de rapoarte video, la abilitățile de scriere a stirilor de ultima ora, vei învăța cum să profiti din plin de tot ceea ce astăzi oferă ,24 de ore din 24, cultura actuala a stirilor.

Programul Mass Media-Jurnalism face parte din oferta de cursuri universitare furnizate in cadrul Centrofis. https://www.centrofis.ro/ce-oferim/

Acreditare

Programul este acreditat de catre  Pearson cea mai mare agentie de acreditare din lume cu sediul central la Londra. https://www.pearson.com/about-us.html

Obiectivele programului Mass Media-Jurnalism:

 • sa le ofere studentilor aptitudinile, cunostintele si capacitatea de intelegere necesare pentru a atinge performante inalte in domeniul productiei media creative la nivel global.
 • sa furnizeze studentilor educatia si pregatirea necesare pentru a urma o serie intrega de profesii  in domeniul productiei media creative, incluzand: media audio, efectele vizuale, grafice de miscare  dezvoltarea de jocuri, dezvoltarea aplicatiilor web, jurnalism, film si televiziune.
 • sa ofere studentilor cunostintele si capacitatea de a intelege diversitatea culturala a organizatiilor, problemele trans-culturale, diversitatatea  si valorile ei.
 • sa confere studentilor oportunitati de angajare si de continuare a studiilor.
 • sa creeze studentilor oportunitati de dezvoltare a aptitudinilor, tehnicilor si atributelor personale esentiale pentru o viata profesinala de succes.
 • sa ii sprijine pe studenti sa inteleaga contextul local, regional  al productiei media creative si pe cei cu o viziune globala sa urmeze o cariera internationala.
 • sa asigure studentilor oportunitati de a se adresa problemelor contemporane in ceea ce priveste industria media, societatea in ansamblu, punand un accent deosebit pe sustenabiliatate si problemele de  mediu.
 • sa ofere studentilor oportunitatile necesare, pentru a obtine certificarile de specialitate.
 • sa ofere studentilor sansa progresului in cariera, in domeniul pe care si l-au ales, in special sa ocupe pozitii manageriale  si sa obtina o inalta recunoastere profesionala.
 • sa asigure flexibiliate programului de studii si sa vina in intampinarea nevoilor locale si ale specialistilor din domeniu.
 • sa asigure un echilibru intre aptitudinile necesare pentru angajare si cunostintele estentiale necesare studentilor cu aspiratii antrepronoriale si academice.
 • sa creeze studentilor oportunutati de a intra in scheme de internship, pentru a satisface, atat nevoile anagajatorilor, cat si propriile aspiratii in cariera.
 • sa favorizeze contextul care  tine cont de etica profesionala in starnsa corelatie cu responsabiliatatile personale si profesionale din industria media.

Structura programului Mass Media- Jurnalism

Productie media (Jurnalism) Nivelul 4creditenivel    
Unitate fundamentala 1 Proiect idividual (propus de Pearson)154
Obligatorie
Unitate fundamentala2 Industria media creativa154
Obligatorie
Unitate fundamentala 3 Practica profesionala154
Obligatorie
Unitate de specialitate10 Practici de jurnalism154
Obligatorie
Unitate de specialitate11 Jurnalism si societate154
Obligatorie
Unitate de specialitate12.Crearea de  pagini digitale154
Obligatorie
Unitate optionala28 Metode de investigatie in jurnalism154
Unitate optionala 32 Tehnici pentru interviu si prezentare154
Productie media (Jurnalism) Nivelul5 creditenivel 
Unitate fundamentala 36 Proiect in colaborare (propus de Pearson)155
Obligatorie
Unitate fundamentala 37 Dezvoltare individuala si profesionala155
Obligatorie
Unitate de specialitate40 Studii avansate de jurnalism305
Obligatorie
Unitate optionala57  Journalism specializat155
Unitate optionala62 Stiri si editoriale155
Unitate  optionala65 Marketing & Promovare155
Unitate optionala68 Tehnici narative155

Profesii obtinute dupa terminarea programului Mass Media- jurnalism :

Jurnalist, Editor, Reporter

Conditii necesare pentru inscriera in Programul de Mass Media-Jurnalism:

 • diploma de bacalaureat
 • calificarea de nivel 3 in domeniul media
 • un nivel adecvat de limbă engleză (nivel B2) și matematică (media 7 la examenul de bacalaureat sau media generala din clasa a 10-a)
 • potențialii studenti nu sunt selectați numai in conformitate cu  calificările formale, ci  si conform experienței, motivației și interesului lor pentru program. Acest lucru este stabilit printr-un interviu.
 • experiența și formarea anteriora poate fi considerata ca o alternativă la calificările formale.
 • pentru studenții internaționali, calificările din strainatate trebuie să fie echivalente cerințelor noastre

Contactează-ne la numărul de telefon 0726 125 016.  Vom veni in intampinarea cerintelor tale!

Folosim cookie pentru analiza traficului pe site. Utilizând acest site, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. OK, Accept Informații