Home TESTUL TRINITY

TESTUL TRINITY

by Centrofis

Trinity Test Brasov

Trinity Test Brasov

 

Testul Trinity , alaturi de testele , Pearson , Language- Cert ,  IELTS,  este un test acceptat de catre guvernul Marii Britanii pentru vize in vedera studiilor, emigrarii si obtinerii permisului de munca.

Testul este acceptat de catre cele mai prestigioase universitati britanice si internationale , de companii din intreaga lume,  de organizatii guvernamentale si non-guvernamentale.

Trinity College London este un bord international de examinare care isi desfasoara activtatea in peste 60 de tari.Examenele Trinity  au o larga recunoastere, fiind acceptate de catre angajatori, universitati si institutii guvernamentale din intreaga lume. Examenele sunt acreditate de catre  Ofqual si au fost sustinute pentru prima data in 1938.

 Cui se adreseaza examenele Trinity?

Trinity ESOL exams – GESE, ISE, SEW si Skills for Life – sunt destinate candidatilor care au invatat limba engleza ca limba straina, ca a doua limba sau limba aditionala.

Integrated Skills in English (ISE)- Aptitudini  integrate de llimba engleza

Un examen de limba engleza adaptat cerintelor  secolului al XXI-lea .

Trinity’s Integrated Skills in English (ISE) este un examen ce verifica aptitudini  multiple si este  destinat, in special, celor care au nevoie de limba engleza pentru a studia. Punand un accent puternic pe limba autentica si promovand dezvoltarea de aptitudini transferabile pentru studiul academic si anagajare, ISE examineaza aptitudinile  de comunicare necesare pentru  reusi in mediul academic si profesional.

Exista un nivel  ISE pentru fiecare candidat, ISE fiind destinat tinerilor si adultilor din scoli, colegii si universitati, care invata si utilizeza limba engleza pentru studii. De asemenea, se preteaza pentru adultii care au nevoie de o calificare ce implica comunicarea in  limba engleza. ISE este disponibil pe cele  cinci nivele, de la  A2 la  C2 ,din Cadrul Comun European de Referinta pentru Limbile Straine, existand cate un nivel pentru fiecare candidat in functie de progresul sau.

Exista doua module ISE : Vorbit  & Ascultat si Citit  & Scris , cu cate un nivel pentru fiecare abilitate, candidatii pot sustine  examen separat pentru fiecare modul, atunci cand se simt pregatiti.

Citit  & Scris 

ISE nivelul elementar  (A2)

ISE I (B1)

ISE II (B2)

ISE III (C1)

  2 subiecte de citit  + 1subiect integrat  de citit si scris + 1 subiect sris
2 ore 

 

 Vorbit  & Ascultat   

 ISE Nivelul elementar (A2)

 ISE I (B1)

 ISE II (B2)

 ISE III (C1)

 Vorbit =
2 subiecte
Ascultat =
2 subiecte
13 minute

Vorbit =
2 subiecte
Ascultat =
2 subiecte
18 minute

Vorbit =
3 subiecte
Ascultat=
1 subiect
20 minute

Vorbit =
3 subiect
Ascultat =
1 subiect
25 minute

 

ISE IV (C2) are un format diferit.

Caracteristici Test Trinity

◗ Evalueaza  aptitudini integrate de limba engleza.

ISE evalueaza abilitatea candidatilor de a  interactiona in limba engleza, in mod autentic,  pe baza unor subiecte ce              evalueaza aptitudini integrate de citit-scris si vorbit-ascultat.

◗ Discutii personalizate cu un expert- vorbitor nativ.

Discutiile din cadrul ISE sunt autentice, personalizate, fata in fata  cu un examinator  Trinity ,axate pe experientele, intersele si opiniile candidatilor.

◗ Feedback-ul performantei candidatilor .

Trinity este  unicul examen  care oefera un feedback detaliat  al performantei candidatilor dupa modulul de Vorbit & Ascultat, intr-o sesiune suport de 30 de minute.

◗ Rezultate detaliate si certificate.

Certificatele  modulare vor oferi  rezultatele separete pe aptitudini: Citit, Scris, Vorbit si Ascultat.

Candidatii vor primi un raport diganostic detaliat pentru fiecare aptitudine,  aratand punctele forte, dar si  partile ce trebuie imbunatatite.

Beneficii Test Trinity

◗ construieste aptitudini de  comunicare utilizate in viata reala.

Pregatirea pentru ISE dezvolta aptitudini relevante de lima engleza in contextul vietii reale, de care candidatii au nevoie pentru a studia in scoli, universitati sau la locul de munca.

◗ ISE sprijina strategii de predare contemporane cum ar fi  Content and Language Integrated Learning (CLIL) activities, (Activitatile de invatare ,bazate pe integrarea dintre continut  si  limba) , dezvolta procese cognitive  de la intelegere, pana  la sinteza si evaluare.

◗  este un examen flexibil.

Candidatii pot da examene modulare,  atunci cand se simt  pregatiti , impreuna sau la intervale de timp diferite.

◗ Permite candidatior sa performeze la un nivel cat mai ridicat.

Candidatii isi pot alege si pregati subiectul de discutie din cadrul  modulului Vorbit & Ascultat.

Aceasta ii motiveaza in  invatare si ii ajuta sa obtina siguranta necesara pentru a performa  foarte bine.

Recunoastere test Trinity

Institutii UK 

Trinity Integrated Skills in English (ISE) este un examen recunoascut de  95% din universitatile din  UK, incluzand London School of Economics (LSE), University College London (UCL), University of St Andrews, University of Warwick and King’s College London (KCL).Popularitatea internationala a examenului si acceptabilitatea sa de catre universitatile de top din intrega lume este in plina crestere.

Lista universitatilor din Marea britanie si Irlanda care accepta ISE(Dati click pe link):
UK institutions | Irish institutions

Contactează-ne la numărul de telefon 0726 125 016!  Vom veni in intampinarea cerintelor tale!

 

Folosim cookie pentru analiza traficului pe site. Utilizând acest site, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. OK, Accept Informații