Home Cursuri de limba engleza la Brașov

Cursuri de limba engleza la Brașov

by Centrofis
Cursuri de limba engleza la Brasov

Cursuri de limba engleza la Brasov

Cursuri de limba engleză Brașov

Vrei să înveți limba engleză? Vrei să-ți îmbunătățești aptitudinile de comunicare  in  această limbă ? CENTROFIS îți propune cele mai bune cursuri de engleză la Brașov pentru copii și adulți, începători sau avansați.

Afla cateva informatii  interesante despre limba engleza

Limba engleză (English) este o limba vest germanica avandu-si originile in Anglia si care este in prezent limba materna pentru majoritatea locuitorilor Australiei, Canadei, Commonwealth-ului Caraibian, Irlandei, Noii Zeelande, Regatului Unit si Statelor Unite ale Americii (cunoscute de asemenea drept „Anglosfera”).

Este o limba folosita intensiv ca limba secundară sau ca limbă oficiala in multe tari ale , in special in tari din Commonwealth : India, Sri Lanka, Pakistan sau Africa de Sud, precum si in multe organizatii internationale.

Cunoasterea limbii engleze este necesara  si in scop profesional, fiind deseori o conditie pentru angajarea in anumite domenii, esentiala pentru practicarea unor profesii.

Rezultatul acestei necesitati este ca peste un miliard de oameni din intreaga lume vorbesc engleza, macar la un nivel de baza. Engleza este de asemenea una din cele sase limbi oficiale ale Natiunilor Unite.

 

CENTROFIS va  ofera o gama larga de cursuri de limba engleza la Brașov

  • cursuri de limba engleza pentru incepatori
  • cursuri de limba engleza pentru intermediari,
  • cursuri de limba engleza pentru avansati.

Cursurile se bazeaza pe metode interactive, pe o gama variata de vocabular, fiind focalizate pe conversatie.

Structurile gramaticale sunt introduse prin texte adecvate fiecarui nivel de studiu, atragatoare care cresc interesul cursantului, facand studiul gramatcii mult mai facil.

Sunt utilizate tehnologiile moderne de inavatare a limbilor straine (mijloace audio si video).

Prefesorii nostri se apleaca cu multa atentie si daruire asupra intereselor fiecarui cursant.

Se respacta  individulaitatea si ritmul de progres al fiecaruia.

Cursurile de limba engleza, limba internationala cu o mare raspandire si popularitate, reprezinta un avantaj in obtinerea unui loc de munca in foarte multe domenii de activitate, care presupun comunicarea si documentarea in limba engleza.

Cursurile noastre au o foarte mare rata de succes, cursantii nostri reusind sa dobandeasca intr-un timp relativ scurt cunostintele si aptitudinile de limba engleza necesare pentru a fi performanti, atat in mediul scolar, cat si in mediul profesional.

Rata de staisfactie a cursantilor nostri este la cele mai inalte cote.

Dacă vrei să începi un curs de limba engleză la Brașov, fie că ești începător, intermediar sau avansat, contactează-ne la numărul de telefon 0726 125 016.  Vom veni in intampinarea cerintelor tale!

Linkuri utile:
www.cambridgeenglish.org
www.ielts.org
www.ets.org/toefl

 

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Folosim cookie pentru analiza traficului pe site. Utilizând acest site, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile. OK, Accept Informații